069 500 900

Deservire

Orice eveniment necesită implicarea totală a unor profesioniști și multă muncă în echipă. Organizarea unui eveniment de amploare este un proces complex care presupune luarea în considerare a mai multor aspecte. Dincolo de ansamblul imobiliar, iscusința bucătarului și rafinamentul preparatelor, succesul și prestigiul unui restaurant depind și de calitatea prestației și tehnica deservirii. Complexul Select Banquet Hall, cu cele mai bune săli de banchete din Chișinău, a reușit să atingă performanța unui restaurant de elită, de aceea, suntem foarte atenți la politica de personal și la recrutarea acestuia. Avem angajați specializați, cu calificare superioară, care stau la dispoziția Dumneavoastră pentru a Vă oferi o deservire ireproșabilă. Personalul nostru va avea grijă ca sărbătoarea Dumneavoastră să fie una memorabilă. Politețea, promptitudinea servirii, bunăvoința și grija de a îndeplini orice doleanța a clientului, conferă o notă de excelență chelnerului nostru.

 

Fie că vorbim de un banchet cu ocazia aniversării zilei de naștere, de nuntă, botezuri sau evenimente corporate, într-un local, la domiciliu sau chiar și în natura, echipa noastră de bucătari și chelneri profesioniști Vă vine în ajutor, simplificându-vă munca, pentru ca Dumneavoastră să simțiți pe deplin atmosfera sărbătorii. Oferta noastră include:

 

·        Organizarea de banchete și amenajarea sălii de ceremonii în corespundere cu preferințele și evenimentul propriu-zis;

 

·        Crearea meniului și pregătirea bucatelor. Bucătarii noștri iscusiți Vă vor delecta cu diverse noutăți culinare rafinate

 

·        Numărul de chelneri și bucătari necesari - în dependență de amploarea evenimentului.

 

Toți chelnerii noștri au un aspect fizic şi vestimentar plăcut și cunosc standardele de conduită cu oaspeţii, Nici un invitat nu va fi lipsit de atenție.

 

De asemenea restaurantul Select Banquet Hall Vă propune o cafenea pentru banchete, care poate fi echipată și amenajată cu elemente decorative corespunzătoare tematicii evenimentului ce urmează să-l sărbătoriți. Locația confortabilă, mobilată cu bun gust, meniul restaurantului bogat și deservirea impecabilă vor crea o atmosferă relaxantă.

 

Pentru organizarea de evenimente de orice tip, noi vă oferim servicii de catering, asistate de un personal atent şi discret. Succesul banchetului Dumneavoastră este în mâinile noastre. Sunați chiar acum!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md