069 500 900

SALA NEOCLASIC. TUR VIRTUAL

SALA NEOCLASIC

Echipă noastră de profesionişti cu idei novative Vă va ajuta să organizaţi un banchet la cel mai înalt nivel. Fiţi siguri că aţi făcut alegerea corectă, odată ce aţi ajuns pe site-ul restaurantului Select Banquet Hall! Localul nostru dispune de trei săli de ceremonii extraordinare şi avem plăcerea să Vă prezentăm cea mai bună sala de banchet din Chişinău – Neoclasic.

 

Sala Neoclasic are o suprafață  de 270 m², având capacitatea de 60 - 100 persoane, ceea ce permite organizarea de evenimente speciale cum ar fi: fashion show-uri, banchete, simpozioane, congrese şi baluri de absolvire. De asemenea, această sală este perfectă pentru un concert solo într-un cadru restrâns, cu participarea vedetelor autohtone şi a invitaţilor străini. Sală de banchete Neoclasic este soluţia optimă pentru cei ce apreciază combinaţia între eleganţa stilului modern şi deservirea impecabilă.

 

Cel mai bun restaurant din Chişinău - Select Banquet Hall, este deshis pentru toţi doritorii de a sărbători un eveniment festiv de neuitat, care va lăsa doar imresii şi emoţii pozitive alături de persoanele dragi. Sala de banchete Neoclasic – nu este o excepţie, deoarece locaţia este amenajată elegant cu mobilier rafinat, care se asociază perfect cu design-ul interior al sălii. De aceea, organizarea unui banchet sau oricarui alt eveniment important din viaţa Dumneavoastră, va face să simţiţi adevăratul confort şi desevirea de cel mai înalt nivel.

 

Bucătarii noştri iscusiţi sunt pregătiţi să vă prezinte un meniu de nuntă, care va surprinde chiar şi pe cel mai preteţios gurman! Savurând din bucatele noastre originale Veţi rămâne încântat de gama variată de senzaţii gustative pe care Vi le oferă acestea. Veţi servi preparate diverse şi gustoase din bucătăria internaţională. Produsele noastre sunt întotdeauna proaspete şi corespund celor mai înalte standarde ale calității. Având ca prioritate satisfacţia clientilor, compania noastră efectueaza şi servicii de catering pentru diferite ocazii speciale, cu bucate alese din meniul restaurantului.

 

În calitatea noastră de organizatori de evenimente, Vă invităm în restaurantul Select Banquet Hall, unde Veţi avea posibiltatea să petreceţi o seară memorabilă. Veţi fi plăcut surprinşi de deservirea impecabilă şi atmosfera încântătoare, care reprezintă sălile noastre de banchet. Vă aşteptăm!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md