069 500 900

Stimați locuitori și oaspeți ai capitalei!


Complexul Select Banquet Hall vă invită pe toți să vizitați trei din cele mai bune săli de conferință și banchet din Chișinău - Neoclasic, Fusion și Select


Timpul petrecut împreună cu noi va rămîne imprimat  în mintea Dumneavoastră pentru mult timp și veți dori să vă reîntoarceți aici cît mai curînd ! În primul rînd vom vorbi despre cea mai frumoasă sărbătoare din viața a doi îndrăgostiți - nunta! Vă oferim cele mai bune și originale scenarii de organizare a nunții, vom discuta toate aspectele organizatorice a nunții legate atît de activității, cît și de decorațiunile de nuntă


Daca oaspeții Dumneavoastră au copii mici, care vor fi prezenți la nuntă, puteți sta fără grijă. Avem amenanjată o cameră specială de joacă unde micuții își pot petrece timpul distrîndu-se atît timp cît Dumneavoastră sărbătoriți pînă seara tîrziu.


Să nu uitam însă și de organizarea sărbătorilor pentru copii. Ce poate fi mai minunat decît să vezi zîmbetul copilului tău ? Noi vă ajutăm să organizați o petrecere pentru copii, unde oaspeții vor avea la dispoziție toate felurile de deserturi unice prezentate în formatul candy bar.


Profesioniștii noștri vor captura cele mai frumoase și importante momente ale serii. Aceste sesiuni foto pot fi organizate atît în complexul nostru, cît și afară. 


Dacă Dumneavoastră doriți ca la locul festivităților  pe care le desfășurați să fie prezent un personal politicos și bine instruit, cele mai rafinate bucate și o atmosferă cu adevărat de sărbătoare, atunci este timpul cel mai bun să ne contactați!

 

SELECT BANQUET HALL  - NUNTA DVS., E MISIUNEA NOSTRĂ!!!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md