069 500 900

Despre bucatarie

Meniul restaurantului Select Banquet Hall impresionează oaspeţii săi prin diversitatea bucatelor. Avem o gamă variată de preparate delicioase, atât din bucătăria moldovenească, cât și din cea europeană, pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente. Prezentarea lor, ridicată la nivel de artă, în combinaţie cu amabilitatea şi profesionalismul personalului precum și profesionalismul nostru în organizarea evenimentelor, au adus un renume bine meritat localului nostru.

 

În zilele noastre, bucătăria europeană şi-a consolidat poziţiile în preferinţele gastronomice atât în rândul europenilor cât şi pe plan mondial. De aceea, organizând un banchet în una din cele trei săli de evenimente ale complexului Select Banquet Hall aveţi posibilitatea de a savura bucate care se servesc în cele mai bune restaurante din Italia, Franța, Anglia, Germania. Localul nostru este atât de solicitat, deorece propunem invitaţilor un meniu de nuntă care să-i transpună într-o călătorie gastronomică prin întreaga Europă, oferind cele mai plăcute senzaţii gustative. Este un meniul care reflectă tradiţiile Lumii Vechi, cu preparate clasice, de savoarea cărora Veţi rămâne încântaţi!

 

Bucătăria Moldovenească este una dintre cele mai bogate din Europa, cu un colorit deosebit care abundă în produse naturale adunate de pe meleagurile noastre, de aceea aceasta ocupă un loc deosebit în meniul Select Banquet Hall. Cu timpul, arta culinară moldovenească a absorbit câte ceva şi din bucătăriile altor ţări. Dacă planificaţi să organizaţi un eveniment în stil naţional, Vă aşteaptă un meniu bogat! Bucătarii noştri Vă vor bucura cu preparate din legume şi delicatese din carne. Nu Veţi rezista tentaţiei de a gusta mămăliga, plăcintele tradiţionale şi incomparabilele vinuri moldoveneşti. Toate bucatele sunt preparate după tradiţiile şi rețetele originale, de aceea comandând un banchet în Select Banquet Hall, fiţi sigur - aţi făcut alegerea corectă!

 

Cea mai bună sală de banchete din Chișinău şi cel mai înalt nivel de organizare de evenimente le găsiți la Select Banquet Hall. Meniul restaurantului nostru este creat cu respect pentru clienţii noştri şi cu dorinţa de a deveni un local în care oaspetii să revină mereu cu drag!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md