069 500 900

Pentru oaspeții

Cartea de vizită a Chişinăului


Date: 2016-08-09

În viaţa fiecăruia din noi au loc momente fericite, cum ar fi o nuntă, un botez, un jubileu sau o întâlnire cu prietenii veniţi de peste hotare, de exemplu din Italia.Şi cu siguranţă vă doriţi o petrecere de care să vă amintiţi mult timp. Şi cum această ţară însorita şi romantică este renumită pentru stilul său rafinat, aşa şi locuitorii săi cunosc adevărata valoare a frumosului. De aceea, vă invităm în restaurantul Select Banquet Hall pentru a vă transpune într-o lume a bunului gust.

Cel mai bun restaurant din Chişinău


Date: 2016-08-08

Am dori să le prezentăm turiştilor din Spania cele mai bune servicii catering din Chişinău, oferite de Select Banquet Hall, un restaurant care a obţinut certificare internaţională, care confirmă statutul său de lider absolut în prestarea serviciilor de acest gen. În prezent, este destul de simplu de a solicita servicii catering sau de a comanda un banchet într-un restaurant din Chişinău.

Distracţii în Chişinău


Date: 2016-08-07

Călătorind prin republicile fostei Uniuni Sovietice, oaspeţilor din Rusia le sugerăm să viziteze şi minunata noastră Moldova, chiar dacă nu aveţi rude pe aici. Pe lângă peisajele de basm şi landşafturile unice de pe malurile râurilor Nistru şi Prut, pădurile bogate şi podgoriile spectaculoase, vă veţi putea convinge că în Moldova este bine dezvoltată şi industria restaurantelor.

Prin ospeţie la Chişinău


Date: 2016-08-05

Dacă planificaţi o călătorie din Albionul de Ceaţă în Moldova însorită, atunci vă invităm în minunatul nostru restaurant Select Banquet Hall. Este foarte uşor de găsit, aflându-se în cel mai tânăr sector al capitalei, la Ciocana. Aici puteţi comanda o sală de banchete pentru a petrece o seară în compania persoanelor dragi, pentru o nuntă, o aniversare sau un eveniment corporate.

Restaurant Franța


Date: 2016-08-04

Fiind departe de patrie, chiar și pe Coasta de Azur în Franța, ne lipsește atât de mult căldura căminului natal. Și ducem dorul de sărbători adevărate, pline de bucurie și voie bună. Și ne dorim cu tot sufletul să mergem acolo unde putem să resimțim confortul de acasă și să ne relaxăm alături de persoanele dragi. Din fericire, aveți această oportunitate, oferită Select Banquet Hall – un restaurant din Moldova, care întâmpină mereu cu mare drag conaționalii noștri și oaspeții capitalei.

Select aduce Europa – Germania este aproape


Date: 2016-08-03

Vă aflați departe de țara în care v-ați născut, în Germania unde domină spiritul exagerat de disciplină şi punctualitate? Vă lipsesc oamenii dragi și căldura căminului natal? Doriți să vă lăsați cuprins pe deplin de atmosfera unei adevărate sărbători? Atunci ceea de ce aveți nevoie este Select Banquet Hall un restaurant în Moldova renumit pentru ospitalitatea sa autentică și serviciile impecabile. Întâmpinăm cu mare drag conaționalii noștri și oaspeții capitalei pentru a le oferi un amalgam de emoții pozitive și impresii de neuitat.

Select Banquet Hall pentru oaspeții din Portugalia


Date: 2016-08-02

Oricât nu ne-ar ademeni plajele însorite ale Portugaliei, sufletul nostru zboară spre locurile natale a căror căldură nu o pot înlocui nici cele mai elitiste stațiuni din lume. Acum, aveți ocazia de a simți confortul de acasă, chiar dacă vă aflați pe meleaguri îndepărtate. Select Select Banquet Hall, este un restaurant din Moldova care și-a câștigat prestigiul prin profesionalism și servicii ireproșabile.

Select pentru locuitorii Irlandei


Date: 2016-08-01

Când soarta ne duce departe de casă, să presupunem pe o insulă ploioasă și învăluită în ceață cum este Irlanda, dorul ne duce cu gândul spre locurile natale, unde este cald și bine. De aceea este atât de important să găsiți pe meleagurile străine un loc unde să simțiți confortul de acasă și să vă mângâiați, câtuși de puțin, sufletul cu o sărbătoare pe cinste. Toate acestea și multe altele, vă sunt oferite de un prestigios restaurant din Moldova Select Banquet Hall, care invită toți conaționalii și oaspeții capitalei să-i calce pragul!

Arhiv

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md