069 500 900

Sala Fusion. TUR VIRTUAL.

Sala Fusion.

Căutați o sală de nunţi în Chișinău cu mult spaţiu, în care să organizaţi un eveniment grandios care să vă lase amintiri plăcute? Nunţi, botezuri, aniversări sau orice alte evenimente remarcabile merită și trebuie serbate la cel mai înalt nivel. Ușile complexului Select Banquet Hall sunt deschise pentru fiecare. Și dacă se are în vedere organizarea unui eveniment de mare amploare, atunci propunem spre atenţia Dumneavoastră sala Fusion - o sală de banchete încântătoare, amenajată cu gust şi rafinament.

 

Sala de banchet Fusion a restaurantului Select Banquet Hall este una foarte spațiosă şi confortabilă. Cu o suprafaţă de circa 500m², sala are capacitatea de a găzdui de la 120 până la 250 persoane, iar interiorul în stil clasic, oferă acestei locaţii de lux o valoare deosebită. Select Banquet Hall în calitatea sa de organizator de evenimente vă garantează un eveniment festiv memorabil, într-o atmosferă feerică, alături de oaspeţii Dumneavoastră dragi.

 

Dacă copilaşii Dumneavostră s-au plictisit, avem o cameră de joacă, care este amplasată chiar lîngă sala Fusion. Acest spaţiu este amenanjat cu toate cele nacesare, pentru a le asigura copiilor confort şi multă distracţie. Camera dispune de un televizor, ungheraşe moi, diferite jucării, fotbal de masă şi multe alte lucruri de care să se bucure micuţii Dumneavostră.

 

Select Banquet Hall se află în topul celor mai solicitate restaurante din Chișinău. Sala Fusion nu reprezintă o excepţie şi la fel se situează printre cele mai bune săli de banchete ale capitalei. În mare parte, aceasta se datorează faptului că locaţia este dotată cu echipament tehnic de ultimă generaţie care include:

  • Internet wireless;
  • Două videoproiectoare şi ecrane de proiectie;
  • Sistem de sunet de ultima generatie, cu o acustica perfectă;
  • Scenă mobilă;
  • Computer + laptop;
  • Foto - stand mobil;
  • Două video-proiectore și ecrane de proiecție.

 

Veţi avea posibilitatea de a impresiona oaspeţii cu video-uri cu cele mai romantice momente din viaţa Dumneavoastră, sau să faceţi prezentări partenerilor de afaceri, să ascultaţi muzică şi să navigaţi pe internet, utilizând Wi-Fi.

 

Veţi fi plăcut surprins de eleganţa sălii de banchete Fusion, de deservirea impecababilă şi de un meniu de nuntă excepţional, care va impresiona până şi pe cel mai înrăit gurman. O varitate bogată de preparate din bucătăria naţională şi internaţională Vă vor încântă prin gust, savoare şi prospeţime. Dacă sunteţi în căutarea unei săli de banchete în Chişinău care să Vă ofere o sărbătoare de neuitat, Select Banquet Hall Vă stă mereu la dispoziţie şi Vă aşteaptă!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md