069 500 900

Sculptură de fructe

Planificați un eveniment însă nu știți ce element elegant ați putea adăuga petrecerii pentru a surprinde persoanele dragi? Specialiștii complexului Select Banquet Hall Vă propun un bufet inedit și spectaculos realizat din fructe sculptate și modelate în diferite forme, cu alte cuvinte carving.

 

Sculpturile din fructe reprezintă o artă culinară cu ajutorul căreia fructele obișnuite devin adevărate capodopere care oferă o explozie de emoții și senzații gustative. Pentru ocazii deosebite este nevoie de ceva deosebit. Ce poate fi mai neobișnuit decât fructele personalizate, pe care în cadrul unei nunți este gravat numele mirilor sau dacă ne referim la un eveniment corporate - numele companiei.

 

De fapt, noțiunea de ”carving” provine din engleză „to carve” - a grava, a sculpta. Sculpturile în fructe sunt utilizate de bucătari profesioniști în diverse restaurante și cafenele din toate colțurile lumii. De aceea, nu este o noutate ca la un banchet sau la un fourchette să ți se servească platouri de o frumusețe rară, ornate anume în așa fel.

 

Arta de a sculpta în fructe își are originea de pe meleagurile estice și timp de peste o mie de ani, aceasta a devenit piesa de rezistenţă a multor localuri. Dacă organizați o sărbătoare pentru copii, atunci cu siguranță ar trebui să optați pentru carving-ul în fructe. Picii vor fi nespus de entuziasmați de figurinele ce imită eroi din preferatele lor desene animate. În plus este un prilej de a-i împrieteni pe copii cu fructele! Acest serviciu va fi la fel de binevenit și în cadrul altor ceremonii. Decorațiunile sălii de nunți reprezintă un aspect de importanță majoră, iar sculpturile în fructe sunt de nelipsit de la un eveniment de așa amploare. Este un moment deosebit atunci când chelnerii servesc simbolul începutului unei noi vieți de familie realizat din fructe suculente și aromate. Adevărate capodopere compoziționale create prin metoda carving-ului, vor fi prezente la orice festivitate desfășurată în cele mai bune săli de banchete din Chișinău - Fusion, Select și Neoclasic.

 

De asemenea, restaurantul Select Banquet Hall, asigură clienților săi servicii de catering. Vă garantăm o deservire la cel mai înalt nivel în orice locație, fie într-un spațiu închis (indoor) sau la aer liber (outdoor). La fel, specialiștii noștri Vă pot încânta cu preparate exotice decorate cu sculpturi în fructe

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md