069 500 900

Decor

Fiecare cuplu tânăr își dorește ca cea mai importantă sărbătoare din viața lor să se petreacă într-o ambianță exclusivă, cu parfum de poveste. De aceea, dacă în viața Dumneavoastră se planifică o ceremonie de o asemenea amploare, Select Banquet Hall, care dispune de cele mai bune săli de banchete din Chișinău, Vă pune la dispoziție serviciile unor decoratori profesioniști, cu inițiativă și viziune spre frumusețe, eleganță și rafinament. Și chiar dacă vorbim despre orice alt eveniment cu caracter privat, corporate sau public, decorul pentru sala de banchete sau sala de conferințe, trebuie realizat la cel mai înalt nivel.

 

Suntem gata să Vă oferim cea mai originală și considerăm că cea mai vie idee de decorațiuni pentru restaurant – aranjamentele florale. Pentru specialiștii noștri, decorul floristic reprezintă o muncă în echipă, bine structurată, unde fiecare este responsabil pentru o anumită sarcină pe care o îndeplinește cu succes. De exemplu, decorarea sălii de nunți presupune o varietate nelimitată a combinațiilor de nuanțe, de aceea experții noștri îmbină toate stilurile și tehnicile inovatoare ale artei floristice, ținând cont și de preferințele clientului. Compozițiile din flori vii ca decorațiuni pentru evenimente, vor da un plus de culoare, prospețime și romantism sărbătorii Dumneavoastră.

 

Încă o modalitate destul de importantă și la fel de interesantă de amenajare a decorului pentru nunți este aplicarea materialelor textile. Avem la alegere un asortiment bogat de stofe din satin și mătase, care sunt îmbinate în dependență de stilul impus. Folosim următoarele decorațiuni pentru sală:

 

·         Înfrumusețarea mesei mirilor, utilizând țesături grele;

·         Un decor excepțional al mobilierului;

 

·         Textilele - o variantă elegantă pentru a delimita spațiul dintre miri și invitații acestora.

 

De asemenea, în decorarea sălilor se pot folosi aranjamente din baloane. Acestea pot fi realizate în diverse forme, culori și mărimi, ceea ce va adăuga festivității o notă de veselie și va anima petrecerea spre deliciul invitaților Dumneavoastră.

 

Cel mai deosebit decor pentru nunți în Chișinău îl puteți comanda la noi. Veți fi plăcut surprinși de prețurile noastre, evitând cheltuielile inutile pentru materialele și elementele decorative costisitoare. Optăm pentru designul simplist dar stilat - este ceea ce ne caracterizează. Nu în zadar, sălile de banchete ale complexului Select Banquet Hall sunt cele mai solicitate din capitală.

 

Am pregătit pentru Dumneavoastră un serviciu ”apetisant”, care a devenit un "must-have" în cadrul evenimentelor elegante - sculpturile în fructe! Creativitatea și prezentarea fastuoasă a acestora vor impresiona chiar și pe cei mai pretențioși invitați, nemaivorbind de gust și savoare.

 

Dacă Vă doriți o sărbătoare plină de surprize și momente plăcute, din partea unei echipe de profesioniști în organizarea evenimentelor, Vă așteptăm la Select Banquet Hall!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md