069 500 900

Candy Bar

Rareori poți întâlni un om, căruia să nu-i placă deserturile. Încă din copilărie suntem ademeniți de dulciuri, de aceea la organizarea banchetelor și fourshette-urilor, o atenție deosebită se acordă meniului de deserturi. În ultima perioadă, a devenit foarte solicitat serviciul candy bar sau buffet de dulciuri, care se potrivește pentru evenimente de orice tip și orice amploare. În prezent, multe cafenele din Chișinău pregătesc produse de patiserie, oferind amenajarea mesei dulci. Reieșind din acestea, specialiștii Select Banquet Hall, au plăcerea de a Vă propune un meniu variat, care va aduce un plus de savoare și dulceață petrecerii Dumneavoastră. Nu în zadar, nici o nuntă nu se petrece fără tradiționalul tort al miresei, care reprezintă acordul ce încheie petrecerea și concomitent accentuează începutul unei vieți dulci de familie.

 

Aici creativitatea nu are limite. Într-un candy bar wedding se pot adăuga cadouri delicioase – complimente, mesaje personalizate pe dulciuri și bomboniere, pe care invitații Dumneavoastră le vor primi, în semn de mulțumire și recunoștință. La crearea unui astfel de meniu e bine să se țină cont de principiul ”de toate câte puțin”. Astfel oaspeții vor avea posibilitatea de a se delecta cu toate deliciile oferite de bucătarul-șef.

 

Dispunem de o bucătărie dotată cu echipamente moderne pentru obținerea celor mai sofisticate dulciuri. Printre cele mai solicitate produse care Vi le oferim cu cea mai mare plăcere sunt: biscuiții cu decor, cupcake-urile, o varietate fascinantă de cake-pops-uri și bineînțeles cel mai important desert – tortul de nuntă. Noi Vă punem la dispoziție un candybar care va încânta prin diversitatea sa chiar și pe cel mai rafinat gurmand

 

Alegerea dulciurilor este un aspect important în organizarea unui candy buffet gustos, care să corespundă cu decorul sălii de nunți și cromatica evenimentului Dumneavoastră. Echipa noastră de cofetari cu experiență, păstrează cu strictețe tematica festivității, și o aplică astfel încât, toate elementele să se îmbine armonios. De exemplu, delicatul stil ”Tiffany”, realizat într-o nuanță de un albastru-azuriu, sau orice alte combinații de roșu cu alb, galben-auriu, sau violet. De aceea, specialiștii Select Banquet Hall Vă propun spre alegere o serie de idei perfecte de decor al celui mai dulce colț al localului, unde oaspeții Dumneavoastră vor avea un motiv dulce de conversație.

 

Un alt serviciu la fel de interesant și apetisant, care ocupă un loc important în servirea deserturilor, este fruit carving. Imaginația noastră nu are hotare atunci când realizăm sculpturi în fructe, care vor aduce invitaților Dumneavoastră doar zâmbete de încântare.

 

Iar pentru diversitate, puteți comanda serviciile barman show care vor conferi o notă de eleganță și stil petrecerii, asigurând un spectacol vizual la capitolul băuturi de servit.

 

Nu ezitați și rezervați una din cele mai bune săli de banchete din Chișinău!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md