069 500 900

Bucate

Nu este o noutate că ceremoniile trebuie să se desfășoare într-un local al cărui echipă de bucătari sunt adevărați maeștri în arta culinară, gata să uimească oaspeții cu o varietate de delicii gastronomice. Restaurantul nostru Select Banquet Hall, corespunde întru totul acestor cerințe, având o experiență bogată în organizarea de evenimente. De aceea, invităm toți doritorii să viziteze cea mai bună sală de banchete din Chișinău, unde Veți avea posibilitatea de a Vă delecta cu cele mai deosebite preparate din bucătăria moldovenească și cea europeană.

 

Orice festivitate împreuna cu noi, este o adevărată aventură culinară, fie că este vorba de evenimente corporate, nunţi, botezuri, banchete sau orice alte ceremonii importante din viaţa Dumneavoastră.

 

Este cunoscut faptul că bucătăria europeană are o istorie irepetabilă de sute de ani. În ea sunt adunate rețete unice din Italia, Franța, Germania și multe alte țări. De aceea, am creat un meniu al restaurantului cu tentă europeană, care este foarte diversificat și oferă o varietate de bucate rafinate și exclusive. Cu toate acestea, preferințele gastronomice europene sunt consolidate de un factor destul de important – dorința de a transmite calităţile gustative naturale deosebite. Este remarcabil și meniul din bucătăria tradițională. Specialiștii noștri, ca experți în domeniu, știu să accentueze și să transmită savoarea și gustul superb ale preparatelor, iar invitaților nu le rămâne decât să le servească cu cea mai mare plăcere. Legume umplute, zeamă de casă cu tăiței, faimoasa mămăligă cu mici la grătar, serviți cu diferite sosuri – toate se vor regăsi pe mesele Dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a comanda un banchet în Select Banquet Hall chiar astăzi!

 

Bucatele noastre sunt deosebite deoarece toate sunt preparate pe loc din ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Restaurantul dispune de trei bucătării moderne echipate cu tehnică specializată de ultimă generație.

 

Complexul Select Banquet Hall este partenerul perfect în organizarea unei nunți de neuitat. Vom planifica sărbătoarea mult visată până în cele mai mici detalii. Avem pregătit un meniu de nuntă de varietatea căruia Veți rămâne plăcut surprinși. De asemenea, prestăm servicii de VIP catering. Vă punem la dispoziție tot profesionalismul, pasiunea și experiența noastră pentru a Vă deservi la cel mai înalt nivel, la orice locație și oriunde în Chișinău. Aveți la alegere un meniu diversificat cu preparate delicioase propuse de bucătarii noștri care Vă vor asigura un ospăț pe cinste, în cadrul oricărui eveniment. Oaspeții Dumneavoastră vor fi încântați de asortimentul bucatelor atât tradiționale cât și din bucătăria europeană: terină de pește, asorti de carne, găină Galantine, răcitură de cocoș, salată Caprese și multe alte bunătăți. Comandați un banchet de nuntă la Select Banquet Hall și nu Veți rămâne dezamăgit!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md