069 500 900

Banchete în Chișinău

Evenimentele importante din viață sunt însoțite în mod tradițional de sărbători, la care se adună rudele și prietenii. Organizarea unui banchet la restaurant este cel mai bun mod de a sărbători un eveniment!

Grijile plictisitoare și agitația sunt în stare să eclipseze chiar şi cel mai remarcabil eveniment. La organizarea unei nunți, aniversări sau a unei alte sărbători, multe lucruri pot fi rezolvate numai prin prezenţa personală, dar o întrebare, cu siguranţă, o puteţi adresa profesioniștilor: Unde se poate de organizat un banchet? Este imposibil de atins acelaşi nivel de organizare acasă precum cel ce este în stare să vă ofere un restaurant, în cazul în care comandați o sală de nunți în Chișinău.

Avantajele restaurantului nostru

Sălile de banchet pentru aniversări sau nunţi se diferă prin dimensiuni și anturaj, fapt ce ne permite să primim un număr diferit de persoane și să creăm o atmosfera festivă individuală pentru fiecare companie. Costul banchetului în restaurantul nostru este destul de agreabil, datorită politicii prețurilor flexibile; la comanda unui banchet de la 80 de persoane în sala Neoclassic sau de la 160 de persoane în sala Fusion - sunt disponibile bonusuri:

• se decorează gratis sala, scaunele, mesele;

• se oferă o masă de fructe;

• oaspeţilor li se oferă șampanie;

• muzicienilor li se oferă bucate;

• sunt servite în cantități nelimitate ceaiul și cafeaua naturală.

În plus, din noiembrie până în aprilie avem o reducere de 130 de lei pentru fiecare oaspete. Dacă comandaţi  un banchet de nuntă, prețul, prin urmare, poate fi mult mai redus decât v-ați fi așteptat.

În meniul nostru veţi găsi multe feluri de bucate din diferite ramuri a bucătăriei europene. Puteți să petreceţi o nuntă cu un meniu de bucate italiene, sau în stil moldovenesc - bucătarii noștri sunt în stare de a realiza orice dorință.

Închirierea unei săli de banchet include o deservire impecabilă. Personalul nostru este mereu loial și binevoitor, el îşi asumă toate eforturile îndreptate spre deservirea sărbătoarii, astfel încât puteți savura doar petrecerea. Acesta este principalul argument în favoarea comandării unui restaurant pentru o nuntă sau o altă festivitate. Dvs. veţi fi complet scutit de griji și agitaţie.

Abordare creativă - cheia unei sărbători de succes!

Dacă sunteţi preocupaţi cu întrebarea, unde puteţi să petreceţi o nuntă într-un un mod distractiv și original, contactaţi-ne pe noi! În afară de serviciul de bază a decorării sălii, avem multe de oferit clienților care doresc să petreacă un banchet interesant.

Dacă sunteţi încântaţi de cocktail-uri, atunci, cu siguranţă, dvs. şi învitaţii voştri vor savura un barman-show. Show-ul magnific va amuza oaspeţii iar gustul sclipitor a cocktail-urilor fabuloase va crea o atmosferă uşoară de spirit festiv.

La orice sărbătoare apare o întrebare deosebit de importantă: cum să distrezi copiii, pe care părinții i-au adus la restaurant. Sălile pentru nunţii şi aniversari sunt situate lângă o încăpere spaţioasă pentru jocuri, unde copiii au posibilitatea să vizioneze desene animate, să se joace cu diferite jucării și să se odihnească într-o atmosferă liniştită. În afară de aceasta, copiilor le va plăcea dacă veţi comanda serviciul de sculptură în fructe: figurine complicate din fructe suculente sunt foarte folositoare și arată grozav, de aceea la comandarea banchetului adesea se completează cu serviciul de sculptură în fructe.

La închirierea restaurantului pentru o nunta, un serviciu foarte popular este stilizarea mesei dulci, în cazul în care tortul, bomboanele și alte dulciuri sunt decorate în tematica petrecerii.

Chiar dacă nu vă aşteptaţi la un cost ridicat al petrecerii de nunta, veţi avea cu ce surprinde și bucura învitaţii voştri, pentru că un meniu impresionant și divers a sărbătorii este ușor de a compune din bucate ieftine, pe care vă vom ajuta să le alegeţi. În cazul în care nu v-aţi decis unde să sărbătoriţi nunta – bunvenit la noi! Vă veţi îmbogăţi cu amintiri frumoase de sărbătoare!

Comandati Banchet pentru 80 invitati in sala Neoclasic si primiti Bonusuri de la 10 000 lei


Decorul Scaunelor
Decorul Mesei de Prezidium
Decorul meselor de Fourchette si meselor de intimpinare a oaspetilor
Masa Dulce - stilizata
Cafea Naturala - Nelimitat
Ceai Julius Meinl – Nelimitat
Meniu Muzicanti – 10 persoane
Fructe la masa de Fourchette
Sampanie pentru fiecare oaspete

Comandati Banchet pentru 160 invitati in sala Fusion si primiti Bonusuri de la 15 000 lei


Decorul Scaunelor
Decorul Mesei de Prezidium
Decorul meselor de Fourchette si meselor de intimpinare a oaspetilor
Masa Dulce - stilizata
Cafea Naturala - Nelimitat
Ceai Julius Meinl – Nelimitat
Meniu Muzicanti – 10 persoane
Fructe la masa de Fourchette
Sampanie pentru fiecare oaspete

Deasemenea in Perioada Rece, este foarte convenabil de comandat banchete in Restaurantul Select


La comanda de pe 01 Noiembrie pina pe 30 Aprilie
primiti REDUCERI ADITIONALE de la 130 lei
pentru fiecare invitat !!!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md