Organizare petreceri corporate – TOP 5 beneficii

Se apropie cu pași mici finalul de an și odată cu el, petrecerile corporative. Fiecare companie, fie că e mare sau mică, merită o zi de distracție într-o atmosferă informală. Ce beneficii poate aduce organizare petreceri corporate? Pe termen lung, petrecerea corporate este o investiție sigură, deoarece având angajați mulțumiți vei avea și clienți multumiți. De regulă, petrecerile corporate au loc în preajma sărbătorilor de iarnă, în lunile Decembrie-Ianuarie. Care sunt beneficiile organizării petrecerii corporate? Le-am sistematizat într-un video și le vom explica pe fiecare în parte.organizare petreceri corporate

Beneficiul #1 – Promovarea imaginii companiei

O companie în care angajații sunt mulțumiți va avea proprii ambasadori ai brandului companiei, iar imaginea companiei în ochii celor din extern se va îmbunătăți. O companie care investește în dezvoltarea echipei este una care se va bucura o încredere mai mare din partea partenerilor.

Beneficiul #2 – Totalizarea realizărilor din anul curent

Fiind la final de an, aveți un motiv excelent de a face totalizarea realizărilor din anul trecut. Aceasta poate fi făcută atât în format sala conferință, cât și la o petrecere tematică de Anul Nou. Suntem siguri că aveți cu ce să vă mândriți, de aceea merită să organizați petrecerea corporate și să vă bucurați de succesele obținute.

Beneficiul #3 – Dezvoltarea relațiilor cu partenerii

La petrecerile corporate sunt invitați nu doar angajații, ci și partenerii șii furnizorii companiei. O petrecere corporativă de succes este un indicator al prosperității companiei. De asemenea, în cadrul petrecerii corporative aveți ocazia să faceți networking și să vă dezvoltați relațiile cu partenerii.

Beneficiul #4 – Fortificarea culturii corporative

Un alt motiv de a organiza petrecere corporativă  este fortificarea culturii corporative și ridicarea motivației angajaților. Colectivul va deveni mai unit și mai prietenos, iar ca rezultat retenția personalului va fi foarte mică. Este demonstrat că companiile care organizează petreceri corporate și team buliding-uri au o cultură corporativă mai puternică.

Beneficiul #5 – Creșterea productivității

Drept rezultat al creșterii motivației angajaților va crește și productivitatea lor. Aceasta înseamnă clienți mai mulți, servicii mai calitative și un business prosper.

Sperăm că v-am convins prin aceste beneficii că merită să investești în echipă. Vă doriți deja o astfel de petrecere? Noi deja vă venim în ajutor pentru organizarea ei! Restaurantul Select a pregătit o ofertă avantajoasă pentru dvs și vă  punem la dispoziție multe alte servicii, cum ar fi catering, sala de conferințe, sala de banchet. Solicitați oferta la 069 500 900 sau office@select.md.