Restaurante pentru botez – sfaturi pentru alegerea tortului

Botezul este un eveniment important în fiecare familie. De aceea, merită să dedici mai mult timp pregătirilor pentru eveniment. Poți sărbători botezul acasă sau la restaurant, iar cireașa de pe tort la ceremonia de botez este tortul. Puține restaurante pentru botez oferă opțiunea de a comanda tortul direct la ei, cum o facem noi. Aceasta facilitate este pentru a vă scuti de griji și probleme. Vezi mai jos câteva sfaturi cum să alegi tortul pentru botez, inspirate de la cumătriile care deja au avut loc la noi.

restaurante pentru botez

1. Stabilește cantitatea necesară de tort
Indiferent de tipul evenimentului, o sală pentru zi de naștere Chișinău îți va recomanda cantitatea optimă de 100 g tort pentru o persoană. Ca să afli câte kilograme de tort va fi necesar, poți face un calcul pentru numărul tău de persoane, spre exemplu, la 60 persoane 6 kg, la 100 – 10 kg sau la 150- 15 kg. Te asigur că această cantitate va fi suficientă pentru eveniment, fie acesta nuntă, cumătrie sau zi de naștere. Formula anunțată mai sus este valabilă pentru orice eveniment, chiar organizat și acasă.

2. Alege tipul de tort potrivit
Nu există tortul perfect pentru orice eveniment. Tortul perfect pentru evenimentul tău va fi perfect pentru contingentul de oaspeți la eveniment. Astfel, gândește-te dacă vei avea mai mulți copii sau adulți, dacă le plac torturile tradiționale, cum ar fi Smântânel sau Medovic sau doriți un tort mai deosebit. Depinde și de sortimentul pus de restaurant botez pentru eveniment sau de patiseria care îți oferă tortul. Noi recomandăm să alegi un tort mai special, nu în exces de gras și dulce, ca să placă majorității invitaților.

3. Alege un design tematic
Oformarea tortului este nu doar un element de design, el se încadrează în tematica și stilistica evenimentului. Respectiv dacă organizezi un botez, tortul trebuie să aibă inscripția Cu sfântul botez și numele copilului. Dacă e o petrecere sau zi de naștere, atunci poți scrie la mulți ani și numele omagiatului. Poți cere ceva sugestii privind oformarea tortului de la restaurante Chișinău pentru zi de naștere, ei cu siguranță au mai multă experiență în domeniu.

Sper că aceste sfaturi îți vor fi utile pentru planificarea și organizarea botezului micuțului tău. Botezul, deși e un eveniment restrâns, e un început în viață, așa că trebuie planificat cu grijă. Rămâi alături de noi pentru alte informații utile și interesante!