Săli de nunți cu decor minimalist în Chișinău

Odată cu evoluția timpului, s-a schimbat și concepțiile despre organizarea nunților. Majoritatea cuplurilor optează pentru nunți moderne, înlocuind tradițiile cu idei mai interesante, care să implice toți invitații la nuntă. S-au schimbat și percepțiile asupra decorului sălilor de nunți. În prezent, se optează pentru culori neutrale: alb, crem, gri, iar constrastele se fac prin decorații. Decorul minimalist are mare avantaj de a nu încărca și obosi ochii invitaților la eveniment. Un alt avantaj este faptul că minimalismul oferă spațiu pentru creativitate și personalizare.

restaurant pentru nunta, sala de nunti moldova, sala de nunti chisinau

Fiind în căutarea unui restaurant pentru nunta, probabil ai observat că majoritatea restaurantelor încearcă să fie în pas cu moda și merg pe tendința de decor minimalist. Unele totuși, rămân la stilistica lor și pun accent pe alte facilități: meniu, deservire, preț. În alegerea sălii de nuntă au importanță mai mulți factori: capacitate, facilități, meniu, recenziile altor oaspeți, iar deseori opiniile privind o sală sau alta sunt subiective. Astfel, citește mai multe recenzii de la alte mirese care au ales o anumită sală și numai după ce vezi mai multe puncte de vedere fă alegerea.

Din experiență se observă, că totuși decorul face prima impresie și o sală de nunți moldova este aleasă după aspectul vizual. La Select Banquet Hall decorul minimalist a fost unul din fundamentele conceptului Restaurantului, pentru că ne dorim că fiecare mireasă să-și poată creea propria stilistică. Sigur că nu putem împlini gusturile și necesitățile tuturor, însă ne-am străduit la maxim să creem o imagine vizuală care va plăcea majorității.

Sigur că pe lângă decor, cele mai bune săli de nunți Chișinău investesc foarte mult în echipă, deservire și interacțiune cu clienții și bucătărie. O reputație bună a restaurantului de nuntă înseamnă o sinergie în satisfacerea tuturor necesităților pentru organizarea unei nunți. De aceea, recomandăm să citești recenzii ale clienților reali care au petrecut nunta la sala respectivă și-ți vei creea o impresie despre eventualele probleme. Rămâi alături de noi pentru alte articole interesante.