Sală de banchete – ce întrebări să oferi pentru a alege corect sala (Partea 2)

sala de banchete

Când logodna a avut deja loc, dar mai aveți timp înainte de cel mai special eveniment – acesta este cea mai bună perioadă pentru a începe pregătirea pentru nunta dvs. Dedicați acest timp navigării pe Internet și explorării celor mai bune oferte de nuntă o sală de banchet. La urma urmei, sarcina ta este să faci această zi magică. Pentru a vă ajuta în această problemă – am întocmit o listă de întrebări detaliate a pregătirilor pentru nuntă, care țin cont de aspectele importante ale organizării unei sărbători.

3.Meniu

 

Întrebările despre restaurant se referă neapărat și la mâncare și băutură. Pentru a nu avea probleme, interesați-vă prealabil:

Nr. 7. Dacă este posibil de inclus un meniu vegetarian sau dietetic. Când știți că unii dintre oaspeți nu mănâncă carne sau alte produse, merită să țineți cont de acest aspect.

Nr. 8. Dacă există bucate speciale. Bucătarii-șef pot face meniul în sală de cumătrii Chișinău sau pentru nuntă cu mâncăruri exclusive, dar trebuie avut în vedere faptul că vor costa mai mult decât de obicei.

Nr. 9. Posibilitea de a da comandă de tort de nuntă de la restaurant. Pe lângă fructe și deserturi, la nuntă trebuie să fie de asemenea tort.

Nr. 10. Este permis să veniți cu băuturile alcoolice proprii. Nu toate restaurantele permit utilizarea produselor fără certificate de calitate necesare.

4.Servicii adiționale

 

Atunci când adresați întrebări la comanda unui restaurant pentru o nuntă, petrecere corporativă, aniversare etc. Asigurați-vă că aflați cât mai multe detalii despre caracteristici și servicii suplimentare:

Nr. 11. Dacă este posibil să se desfășoare ceremonia de înscriere. Unele localuri oferă terase amenajate elegant pentru înscriere.

Nr. 12. Dacă localul oferă decor. Decorarea unui restaurant Chișinău poate fi încredințată decoratorilor profesioniști cu care colaborează restaurantul.

Nr. 13. Existența spațiului pentru un program artistic. Aflați dacă există loc pentru artiști, muzicanți, dansatori, etc.

Nr. 14. Existența un dressing și o cameră unde vă puteți schimba hainele. În sezonul rece, este important să aveți un loc în care să vă puteți lăsa îmbrăcămintea.

5.Restricții

 

În lista de întrebări atunci când alegeți un restaurant pentru o nuntă, zile de naștere, absolviri și alte lucruri, trebuie să includeți:

Nr. 15. Dacă este posibil să folosiți flori vii pentru decorare. În unele săli, sistemul de climatizare și încălzire nu permite decorarea camerei cu flori proaspete, deoarece acestea se pot ofeli rapid.

Nr. 16. Dacă se pot lansa artificii în apropierea localului. Dacă este loc unde puteți plasa instalația cu pirotehnie și dacă este permis.

Nr. 17. Ce nu poate fi folosit. Dacă doriți să decorați singur sala, aflați dacă este posibil să folosiți lumânări, bandă dublă, etc.

Întrebați câți chelneri vor servi banchetul. Dacă va fi suficient personal pentru numărul de invitați.

O nuntă este un eveniment care trebuie planificat și organizat mult timp și cu atenție. Dar, pentru două inimi iubitoare, nu contează cu adevărat exact în ce lună, semnele și superstițiile. Principalul lucru este să fiți împreună pentru totdeauna!