RESTAURANT PENTRU NUNTA SELECT BANQUET HALL

Nunta este un eveniment foarte special în viaţa fiecăruia şi toată lumea doreşte să aibă o petrecere de neuitat care le va purta noroc în viaţă. Alegerea restaurantului devine astfel o chestiune foarte importantă care trebuie tratată cu toată responsabilitatea.

 

Select Banquet Hall este un complex format din 3 restaurante pentru nunţi în Chişinău special construite şi amenajate pentru diferite gusturi şl posibilităţi.  Aici veţi găsi toată gama de servicii pentru organizare evenimente cum ar fi nunţi, botezuri, petreceri de Anul Nou, serbări onomastice, celebrări festive şi corporative.

 

Puteţi alege o sală cu o capacitate mare, de până la 250 de persoane, o sală cu o capacitate medie de până la 100 de persoane sau puteţi petrece într-un cerc restrâns de prieteni în sala Select de până la 30 de persoane.

 

Alegând unul din cele trei restaurante pentru nunţi, obţineţi nu numai un local frumos amenajat dar şi o serie de alte avantaje cum ar fi personalul calificat, chelneri, bucătari, parcare de 40 de locuri, terase pentru a lua o gură de aer proaspăt, loc de joacă pentru copii şi multe alte facilităţi şi beneficii.

 

Meniul restaurantelor este foarte variat şi cuprinde specialităţi atât din bucătăria tradițională, cât şi din cea străină. Puteţi conveni cu bucătarul şef felurile de mâncare care doriţi să se regăsească pe masa de nuntă.

 

Indiferent de dorinţele şi preferinţele care le aveţi, apelând la Select aveţi toate şansele ca nunta la care aţi visat să se transforme în realitate.