De ce merită să vii de Revelion la sala de banchet Select

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la sala de banchet Select să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merita să vii de Revelion la Select?

sala de banchet, revelion

1.Vei avea ocazia să savurezi un meniu select

Pentru Revelion, am pregătit un meniu bogat și divers, care include 17 gustări. Pentru cei care deja cunosc bucătăria Restaurantului nostru, cuvintele despre cât de delicioase sunt aperitivele, gustările reci și calde sunt de prisos. Surpriza serii va fi desertul Black Jack – servit individual, care va uimi orice invitat la eveniment.

2.Băuturile sunt ALL INCLUSIVE

Nici o petrecerede Anul nou  nu trece fără un pahar de spumant, ciocnit alături de prieteni. Noi am pregătit un sortiment foarte bun de băuturi alcoolice și nealcoolice, care vor fi în cantitate nelimitată pe tot parcursul evenimentului. Considerăm că pregătirea oricărui eveniment trebuie să fie ușoară pentru client și suntem unul din puținele restaurante pentru botez, petreceri și alte ceremonii care oferă posibilitatea de a comanda băutura pe loc.

3.Program de excepție, până dimineața

Deja al 7 an organizăm petrecerea tematică de Revelion și în fiecare an reușim să ne surprindem invitații cu un program divers. Combinăm dansul, muzica și actoria într-un tot întreg, iar invitații noștri se distrează până-n zori. În acest an avem ca invitați speciali pe Pașa Parfeni, Olia Tira, Valentin Uzun.

4.Program special dedicat copiilor

Pentru copii, am pregătit un program dedicat anume lor,ceea ce nu fac alte localuri pentru cumatrii Chisinau. Am organizat zone de distracție pentru copii, fotozonă, ateliere handmade, zonă cinema și disco. Știm că copiii sunt selectivi la mâncare, de aceea am elaborat un meniu special pentru ei cu gustări și băuturi preferate de copii. De la mic la mare, copiii vor găsi o ocupație pe plac, participând la programul distractiv alături de animatori.

5.Vei putea să-ți alegi un costum și să fii premiat

Pentru a susține această poveste de iarna, anunțăm Dress code: Imaginarium – Creative Black tie. Găsește un personaj care te inspiră și alege un costum interesant. Cele mai creative costume vor fi premiate! Tu cine esti in imaginatia ta? Vino la Select Restaurant Moldova să petrecem 2018 cât mai frumos!