Sala de nunta Chisinau –

de ce cununia și nunta trebuie să fie în zile diferite

De obicei, tinerii îndrăgostiți se pregătesc cu multă atenție de cea mai importantă zi din viața lor – ziua nunții. Cei care nu prea au timp pentru organizare petrec ziua nunții și cununia în aceeași zi. Din experiența evenimentelor organizate la sala de nunta Chisinau Select, cel mai bine este să organizezi cununia și nunta în zile diferite. De ce? Vezi argumentele noastre mai jos:

1.Vei avea suficient timp pentru pregătiri

Organizând nunta și cununia în zile diferite, vei putea să savurezi din fiecare zi, fără a te grăbi. De asemeneam vei avea timp suficient pentru pregătirea nunții și cununiei. Fiecare ceremonie are particularitățile sale, ceea ce necesită multă răbdare și dedicație.  Prin urmare e mai bine să organizezi cununia cu câteva zile mai devreme.

2.Vei putea alege două ținute diferite

Nici o mireasă nu va refuza două ocazii să îmbrace rochia de mireasă sau eventual, dacă bugetul îI permite va lua două rochii diferite.  O altă ocazie nu va mai fi și de ce să alegi între două ținute dacă poți să iei ambele rochii? Rochia trebuie să se asorteze cu celelalte elemente de décor oferite de restaurante pentru nunti.

3.Vei reuși să organizezi două foto sesiuni speciale

Se știe că cele mai de preț amintiri legate de nuntă sunt prinse de camera fotografului. Organizând nunta și cununia în 2 zile diferite, vei avea posibilitatea să surprinzi cele mai frumoase momente pentru mulți ani înainte. Trebuie să alegi fotograful după recenziile altor miri, pentru că dacă coafura sau torta nu va fi perfectă, va afecta doar ziua nunții, iar dacă fotografiile nu vor fi memorabile atunci vei regreta toată viața.

Sper că sfaturile noastre privind organizarea nunții și cununiei în zile diferite ți-au fost utile, iar dacă cauți servicii profesionist catering Moldova sau o sală pentru nunta perfectă – bine ai venit la Select!