CUM SĂ ORGANIZAŢI O CUMĂTRIE REUŞITĂ.

Cumătria este o sărbătoare de tradiţie la moldoveni şi un prilej de veselie şi voie bună. Organizarea acestui eveniment îşi are particularităţile şi specificul său.

 

Este foarte indicat să căutaţi un restaurant de evenimente pentru cumătrie cu mult înainte de data evenimentului. De obicei programul restaurantelor şi lista de rezervări sunt completate pe perioade destul de avansate şi de aceea este bine să vă asiguraţi că sala de banchet în Chişinău pe care o doriţi este disponibilă la data evenimentului dvs. Este şi mai bine dacă cunoaşteţi exact numărul de invitaţi care vor lua parte la cumătrie. Acest lucru vă va da posibilitatea să alegeţi un restaurante de dimensiunile necesare şi să comandați un număr optime de porţii în meniu.

 

Meniul pentru cumătrie îl puteţi alege împreună cu bucătarul şef. Puteţi selecta toată lista de preparate, de la aperitive până la desert şi băuturi.

 

Organizatorii de evenimente şi banchete oferă şi alte servicii auxiliare, cum ar fi spaţii de joacă pentru copii, parcare pentru maşini, locuri special amenajate pentru relaxare şi destindere în incinta localului etc.

 

Puteţi apela chiar la serviciile unui moderator sau maestru de ceremonii pentru conducerea şi coordonarea evenimentului dvs. De multe ori chiar restaurantul vă poate furniza sau sfătui unde puteţi găsi o asemenea persoană.

 

Nu există o modalitate generală de a calcula cât veţi cheltui. În privinţa preţurilor trebuie să vă informaţi la faţa locului la restaurantul sau organizatorul de banchete.