Cum alegi restaurantul pentru bal de absolvire

Balul de absolvire este un eveniment important pentru fiecare tânăr, deoarece acesta semnifică începutul vieții de adult. Trebuie să începi a căuta restaurantul pentru celebrarea evenimentului cu cel puțin 3-4 luni înainte, pentru a  prinde o dată convenabilă. Alegerea localului o veți face împreună, alături de colegi, profesori, părinți, însă sunt câteva criterii de bază care te vor ajuta să alegi cel mai bun restaurant.

restaurantul

1.Capacitatea sălii

Trebuie să alegi un local care dispune de capacitatea necesară. În primul rând, trebuie să stabiliți o listă aprpximativă a invitaților, pentru a ști ce capacitate trebuie să aibă sala. În cazul în care se planifică un eveniment mare, alege un restaurant cu mai multe săli. Într-o sală s-ar putea de organizat partea formală a evenimentului, iar în cealaltă banchetul propriu zic în format disco.

2.Amplasarea

Oaspeților trebuie să  le fie comod să se deplaseze la sala de evenimente, de aceea, ea trebuie să fie amplasată în oraș. Ideal ar fi ca aceasta să fie în același sector unde e și liceul sau unde locuiesc majoritatea oaspeților, însă în cazul în care găsești o sală perfectă într-un alt sector, poți sacrifica amplasarea pentru bucate gustoase și deservire bună.

3.Recenziile

Înainte de a decide unde va avea loc evenimentul, analizează și ce recenzii are fiecare local. Vezi dacă s-au mai organizat baluri de absolvire sau nu, caută recenzii de la foști absolvenți. Ca idee, ai putea solicita recomandări de la colegii mai mari de liceu, care deja au trecut prin această experiență.

4.Aspectul

Luând în considerație că balul de absolvire este un eveniment al tineretului, în mare parte, sala trebuie să fie una modernă și practică. Chiar dacă este o sala de banchete Chișinău, alege o sală clasică, care se poate adapta pentru orice tip de eveniment. Un alt avantaj este o terasă verde, decorată cu gust, unde va avea loc întâmpinarea oaspeților și sesiunea foto. Întreaga atmosferă la eveniment trebuie să fie degajată și prietenoasă, astfel ca toți invitații să se simtă bine.

5.Meniul și prețul

Toate criteriile numite mai sus sunt importante, însă factorul decisiv poate fi totuși prețul per persoană. Vă sugerăm să întrebați de administrator prețul minim și cel maxim și ce include acesta. Aflați dacă se percepe o taxă separată pentru deservire, dacă acest restaurant evenimente vă poate asigura cu candy bar, tort sau fourchette.

Sperăm că acest articol îți va fi de folos în luarea deciziei privind desfășurarea balului vostru de absolvire. Rămâi alături de noi pentru alte articole interesante și utile!