Aniversarea Select Restaurant cu cele 4 săli de evenimente

Recent am celebrat 6 ani de activitate, ani care au fost plini de evenimente remarcabile, organizate cu bun gust și dedicație.Toate realizările și succesele obținute pe parcursul acestor ani se datorează echipei minunate SELECT. Echipa este cel mai valoros activ al Restaurantului Select, iar unitatea și sinergia echipei ne ajută să organizăm evenimente frumoase. Suntem în topul cel mai bun Restaurant Chișinău, ceea ce datorează muncii intensive și dedicate a întregii echipe. Care sunt aspirațiile noastre de mai departe?

restaurant, sala de evenimente

1.Cel mai bun restaurant în Moldova

Dat fiind faptul că țara noastra nu este atât de mare, iar noi avem deja peste 1000 banchete organizate, o mare parte dintre voi au avut ocazia să fie oaspeți la evenimentele organizate la noi. Muncim foarte mult la perfecționarea fiecărui moment din organizarea evenimentelor.  De aceea, am creat toate comoditățile pentru un eveniment fără de griji, ceea ce nu prea găsești la un alt restaurant în Moldova.

2.Cea mai performantă sală de evenimente

Pe lângă ceremoniile de familie, cum ar fi nunți, cumătrii și zile de naștere, la Restaurantul Select se organizează evenimente de afaceri, conferințe, seminare, prezentări etc. Este o preconcepție că o sală de evenimente trebuie să fie în incinta unui centru de conferințe sau unui hotel, însă un restaurant este o variantă care combină funcționalitatea cu coffee break-ul/fourchette-ul. Dispunem de 4 săli de evenimente, dotate cu tot ce e necesar: proiectoare, microfoane, laptop, mobilier.

4.Cel mai accesibil restaurant pentru evenimente

Unul dintre criteriile de alegere a unui restaurant evenimente este accesibilitatea, iar aceasta se exprimă prin oferte avantajoase pentru diverse tipuri de evenimente. Pentru aceasta, am creat oferte separate pentru evenimente până la 30 invitați, sau de la 50-100 invitați sau 120-250 invitați. De asemenea, se oferă și reduceri pentru zilele din cursul săptămânii și perioada de post. În perioada rece, se oferă 20% reducere la meniu sau toate băuturile gratuit pentru eveniment!

Atunci când voi, oaspeții, sunteți fericiți și mulțumiți noi suntem motivați să creștem, să ne eficientizăm activitatea și să devenim mai buni. Pentru aceasta, te rugăm avem nevoie de ajutorul tău. Vrem să ne dai un feedback privind evenimentele noastre, interacțiunea cu noi, sau pur și simplu dacă vrei să ne urezi ceva frumos. Poți să o faci scriindu-ne pe Facebook sau apelându-ne la 069 500 900.