069 500 900

Select Banquet Hall

“ ”Nu este importantă amplasarea restaurantului, atâta timp cât acesta oferă servicii de calitate” - Nina Botnarenco, director general al restaurantului Select Banquet Hall”

 

Fiecare restaurant din Chișinău își are propria istorie, acumulată de-a lungul timpului. Restaurantul Select Banquet Hall nu este o excepţie, de aceea am decis să vă împărtășim experiența noastră.

 

Activitatea noastră în calitate de organizatori de evenimente a început în anul 2012. După cum observați, Select Banquet Hall este un local destul de tânăr, însă noi am reușit să ne poziționăm în topul celor mai solicitate restaurante din Chişinău. Directorul general al restaurantului, Nina Botnarenco a subliniat următoarele: ”Nu este importantă amplasarea restaurantului, atâta timp cât acesta oferă servicii de calitate”. Și într-adevăr, pentru a organiza un eveniment la cel mai înalt nivel, locația nu este elementul primordial. Cu timpul, s-a construit o percepție greșită referitor la faptul că restaurantele din Chișinău trebuie să fie amplasate în zonele centrale și în sectoarele orașului, să fie ușor de ajuns și de găsit, pentru a asigura comoditatea clienților. Noi însă ne-am convins că această tendință își pierde din actualitate, odată ce accentul se pune pe calitatea deservirii și ambianța sălilor de banchete. Reieșind din acestea, am luat decizia de a deschide Select Banquet Hall la Ciocana. Acesta se consideră a fi unul dintre cele mai tinere și în continuă dezvoltare sectoare ale municipiului. Este o locație care ne avantajează, întrucât restaurantul dispune de o parcare mare și confortabilă, cu o capacitate de 40 de locuri.

 

De asemenea, dacă căutați o cafenea potrivită pentru Dumneavoastră, atunci Vă punem la dispoziţie, două terase spațioase, unde Vă puteţi relaxa în cadrul oricărui eveniment festiv și care Vă garantează relaxare maximă. Cu stil, rafinament și eleganță, restaurantul nostru oferă un meniu cu o  gamă variată de preparate tradiționale și internaționale, cocktailuri, băuturi alcoolice fine, și vinuri pentru a satisface toate gusturile și cerințele clienților.

 

Căutând o sală de nunți în Chişinău, asigurați-vă că ați făcut alegerea corectă. Select Banquet Hall este cel mai bun restaurant pentru nuntă, pentru că este unicul din Moldova care a primit certificatul Organizaţiei Internaţionale de Standardizare ISO 9001C. Acest audit reprezintă o garanţie a calității sistemului de management pentru potenţialii clienţi. Restaurantul Select Banquet Hall se axează pe organizarea de evenimente de orice natură și complexitate. De asemenea, oferim şi servicii de catering integrate, destinate pentru petreceri corporative, întâlniri de afaceri și mese festive.

 

Cu un calificativ deosebit este apreciat managementul calității produselor în sfera restaurantelor şi catering-ului. Select Banquet Hall a obţinut un certificat ISO 22000, care înseamnă că avem un sistem de management al calității și siguranței alimentelor bine consolidate. Vă puteţi convinge de acest lucru, familiarizându-vă cu meniul restaurantului. Avem mare grijă ca produsele noastre alimentare să fie întotdeauna proaspete și monitorizăm în permanență valabilitatea lor. Toate preparatele sunt gătite pe loc, ceea ce garantează calitatea bucatelor noastre și oferă acestora un aspect estetic.

 

Rezervați cea mai bună sală de banchete din Chişinău, la Select Banquet Hall şi veți beneficia de o deservire la cel mai înalt nivel. Noi vă invităm într-o atmosferă rafinată şi încântătoare, unde vă așteaptă preparate delicioasele și băuturi, menite să Vă încânte și să Vă răsfețe. Vă așteptăm !!!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md